Det är mycket nu!!

Oj vad svårt det är att hinna med någonting när Magnus är i Linköping i veckorna. Jag har fullt upp med det vardagliga arbetet!!! Under de senaste veckorna har det iallafall blivit några vändor till tippen och idag hann vi med att gå igenom grabbarnas rum. Nu har vi koll på vilka grejer de vill ha med sig och vad som ska vara kvar. Nästa måndag kommer det en kille och besiktar våra grejer. Innan dess ska vi helst ha koll på vad som ska magasineras, vad som ska skeppas och vad vi vill behålla i huset.

I fredags tog Emil, Viktor och jag tåget till Linköping. Magnus hämtade oss på stationen och vi hann med en liten shoppingrunda innan vi åkte till familjen R. Till familjen R kom också familjen K, båda familjerna ska flytta till Dubai i samma veva som vi. Det var en toppenkväll med trevligt sällskap och god mat :).

Det har blivit lite ändringar när det gäller vår “rekresa”. Vi kommer att ta med killarna!! En av skolorna kräver att killarna gör ett antagningsprov på plats så vi har inget val. Det känns jättebra, jag tror att det är bra för dem att få en glimt av Dubai.

Nu är det dags att förbereda inför nästa vecka. Det är Magnus sista Linköpingsvecka, skönt.

Behövs det en stol?

Nej inte om bordet är så här lågt. Jag tror inte att Magnus kommer att tillbringa några längre stunder framför den stationära datorn när han kommer hem i helgen ;-).

Vi får t.o.m. plats med två datorer.

När katten är borta…

…dansar råttorna på bordet. Jag röjer för fullt när Magnus är borta. Magnus är den kloke som gärna tänker efter innan han gör något. Jag är den impulsiva som kör järnet för att sedan krascha…. Ha ha ha det ska nog gå bra.

Magnus tycker att det är lååång tid kvar innan vi ska flytta, jag tycker att det känns som om vi ska flytta om ett par veckor. Jag vet hur vårarna brukar vara, det kommer att vara fullt upp både på jobbet och privat och då skadar det inte att ligga steget före.

Det är svårt att sortera alla gejer när det inte finns någonstans att göra av dem. Genom att flytta ungarnas sängar till det rummet vi ska behålla (Min syster ska bo i huset när vi är borta. Hon behöver inte alla rum så vi ska behålla ett där vi bl.a. ska ha våra sängar.) har jag frigjort utrymme i ungarnas rum där jag kan kasta in lite kartonger. För att få plats med sängarna blev jag dock tvungen att ställa Magnus dator på ett pluttbord, skrivbordet hamnade i garaget….


Emil skruvar säng.


Emil skruvar och skruvar.


Emil håller, Tina skruvar.


Så här mysigt blev det.

Ikväll sover dessutom Viktors kompis O över. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan de somnar.

Bokade veckor!!

Nu så, nu börjar det droppa in lite bokningar. Det finns tydligen några stycken som vill komma ner och hälsa på oss i Dubai :-). Nu gäller det bara att vi hittar någonstans att bo!! Som det ser ut nu kommer familjen E-A i början av oktober, Familjen F vecka 44, F vecka 45, Familjen Ek i december, familjen S vecka 6-7 2011, familjen Ax vecka 11-12 2011, familjen J i augusti 2011 samt familjen Er vecka 44 2011. Familjen Al vill komma vecka 8 2012. Välkomna!!

Nu funkar det att lägga in bilder!

Har nu lyckats få till det så att det går att lägga in bilder på bloggen så jag passade på att skicka in en bild på flygplanen som vi ska jobba med. Det är en Saab 340 med en ERIEYE spaningsradar på ryggen. Just nu sitter jag på ett hotellrum i Linköping och pluggar pärmar om själva Saab 340. Det är en massa om motorer, bränslesystem,landställ, lastluckor mm mm mm. Riktigt kul!!! Bra lärare på kursen (har iofs bara träffat två än så länge) och bra kurskamrater, vi är 5 st totalt. Två st från TAM (Täby Air Maintenance i Örebro), en kille från ett flygbolag i Österrike och en kille från ett annat bolag i Estland så kursen körs på engelska.