Det är mycket nu!!

Oj vad svårt det är att hinna med någonting när Magnus är i Linköping i veckorna. Jag har fullt upp med det vardagliga arbetet!!! Under de senaste veckorna har det iallafall blivit några vändor till tippen och idag hann vi med att gå igenom grabbarnas rum. Nu har vi koll på vilka grejer de vill ha med sig och vad som ska vara kvar. Nästa måndag kommer det en kille och besiktar våra grejer. Innan dess ska vi helst ha koll på vad som ska magasineras, vad som ska skeppas och vad vi vill behålla i huset.

I fredags tog Emil, Viktor och jag tåget till Linköping. Magnus hämtade oss på stationen och vi hann med en liten shoppingrunda innan vi åkte till familjen R. Till familjen R kom också familjen K, båda familjerna ska flytta till Dubai i samma veva som vi. Det var en toppenkväll med trevligt sällskap och god mat :).

Det har blivit lite ändringar när det gäller vår “rekresa”. Vi kommer att ta med killarna!! En av skolorna kräver att killarna gör ett antagningsprov på plats så vi har inget val. Det känns jättebra, jag tror att det är bra för dem att få en glimt av Dubai.

Nu är det dags att förbereda inför nästa vecka. Det är Magnus sista Linköpingsvecka, skönt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.