Februari 2010

Jag har fått lite påstötningar om att jag inte uppdaterar bloggen, det är bara det att det inte finns så mycket att skriva om…..

Vi har skickat in skolansökningar till de tre skolorna som jag nämnde tidigare, vi har också fått tag på alla papper som vi behöver.

Det ser ut som att Magnus och jag åker ner och tittar på hus/lägenheter samt skolor under vecka 14. Magnus har pratat med ett par andra som ska ner och förhoppningsvis är det några fler som åker ner samma datum. Det vore roligt om vi hamnar i närheten av några av de andra när vi väljer bostad, då är det lättare att hjälpa varandra med skolskjuts, barnvakt och liknande.

Imorgon åker Magnus till Linköping där han ska gå på kurs. Själv ska jag ha sportlov nästa vecka ;-).

Jag klarar tyvärr inte av att lägga in bilder ännu men innan vi flyttar hoppas jag att jag fixar det!!

När ska vi flytta då? Jag har lovat barnen att vi (inte Magnus) ska åka till Legoland innan vi flyttar.  Skolorna slutar den 11/6 och förmodligen tar jag ut mina sista föräldradagar efter det, då kan jag sluta samtidigt som barnen och då kan vi åka till Danmark runt den 14-15/6. Efter det kan det vara lagom att vara hemma någon vecka och sedan flytta. Magnus flyttar förmodligen i början av juni.

Igår hade barnen och jag vår första engelskalektion. Barnen var jätteduktiga!!

/Åsa