När katten är borta…

…dansar råttorna på bordet. Jag röjer för fullt när Magnus är borta. Magnus är den kloke som gärna tänker efter innan han gör något. Jag är den impulsiva som kör järnet för att sedan krascha…. Ha ha ha det ska nog gå bra.

Magnus tycker att det är lååång tid kvar innan vi ska flytta, jag tycker att det känns som om vi ska flytta om ett par veckor. Jag vet hur vårarna brukar vara, det kommer att vara fullt upp både på jobbet och privat och då skadar det inte att ligga steget före.

Det är svårt att sortera alla gejer när det inte finns någonstans att göra av dem. Genom att flytta ungarnas sängar till det rummet vi ska behålla (Min syster ska bo i huset när vi är borta. Hon behöver inte alla rum så vi ska behålla ett där vi bl.a. ska ha våra sängar.) har jag frigjort utrymme i ungarnas rum där jag kan kasta in lite kartonger. För att få plats med sängarna blev jag dock tvungen att ställa Magnus dator på ett pluttbord, skrivbordet hamnade i garaget….


Emil skruvar säng.


Emil skruvar och skruvar.


Emil håller, Tina skruvar.


Så här mysigt blev det.

Ikväll sover dessutom Viktors kompis O över. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan de somnar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.