Startlistan inför 2/5

Jag har ändrat lite i startgrupperna mot det som ligger i GIT….
Skiftat plats på boll 1 och 4 (Håkansson hade önskemål om att få gå så tidigt som möjligt). Boll 2 orörd, vi vill inte störa Peters uppladdning med att ändra något. Sedan tänkte jag att Jesper kunde få spela ihop med kända ansikten så här första gången och att Patrik skulle slippa få spela ihop med brorsan första gången och få lite mer stabilt sällskap i form av Oleson….(ja ja, jag vet att Christer är motpolen åt andra hållet…)

NOTE: Patrik kan inte deltaga första deltävlingen men det blir en treboll iaf eftersom Roger har anmält sitt intresse av att försöka sno bucklan från Oleson

Boll 1: 09:00
Lars Håkansson
Mikael Granath
Jörgen Ekstedt

Boll 2: 09:08
Magnus Norgren
Hans Gustavsson
Peter Fredriksson

Boll 3: 09:17
Jesper Bäckman
Robert Reveron
Mats Eriksson
Fredrik Lood

Boll 4: 09:25
Jan Oleson
Christer Skoog
Roger Westerberg

Uppdatering av spelplats 25/7

Lite “effektivisering” i spelschemat:
Rundan som är planerad till den 25/7 i Arboga kommer att byta spelplats.

Christer​ kör fjärde upplagan av Dagens Dubbel den dagen på Kårsta Gk utanför Örebro. Upplägget på den tävlingen brukar vara att vi går första rundan från gul tee och efter det blir det lunch sedan går vi en andra runda men då från röd tee.
Bägge rundorna slaggolf och totalscoren räknas. Efter tävlingen samlas vi hos Christer i hans sommarstuga (i Kårsta!, inte vid Högsjön som tidigare) för lite grillat och dricka.

Jag kommer att räkna med första rundan, den från gul, i Vetelus Tour.
Kårsta har dagsgreenfee vilket innebär att man betalar en greenfee och den räcker hela dagen så det blir ingen extra för andra rundan.
Vill man vara med på hela Dagens Dubbel kostar det 200 kr som oavkortat går till mat på kvällen, priser (närmast flagg, längsta drive mm) och “vätska” att ta med i bagen.

Sovplatser finns att tillgå i Christers stuga om man inte vill åka hem på natten. Tror även det kommer finnas en eller två husvagnar på plats…
Vill man bara vara med och spela första rundan (OBS! det blir tidig start, ca 07:00 för att vi ska hinna) i Vetulus så går det också bra men anmälan ska göras till Christer. Greenfee och lunch betalas av oss själva. Man får självklart även vara med på andra rundan (eftersom det är dagsgreenfee) men skippa maten på kvällen.

Christer vill dock veta så fort som möjligt vilka som villa vara med och om man tänker vara med på bara första rundan, bägge rundorna men bara spela golf och vilka som vill vara med på allt (bägge rundorna och även mat och dryck och priserna).

/Magnus

Stor uppslutning till runda 1

Anmälningarna kommer in i en strid ström (12st!!!) och jag hoppas på fler 🙂

Anmälda än så länge:
Christer Skoog
Jan Oleson
Robert Reveron
Patrik Reveron
Hans Gustavsson
Lars Håkansson
Mikael Granath
Peter Fredriksson
Mats Eriksson
Jesper Bäckman
Jörgen Ekstedt
Magnus Norgren

…så just nu är vi 3 fulla 4-fyrbollar så jag skickar en anmälan till Anette om att anmäla 4 bollar (så det finns lite extra plats om det löser sig för dig Fredrik eller om Lennie Eriksson​ kommer med). Skulle vi inte bli fler så avbokar vi den 4’e bollen någon dag innan.

Dags för första årets första runda!

Hallo!

Nu är det dags att börja kolla upp vilka som är sugna på att vara med på första Vetelus Round 1 2015. Tanken är att vi kör en lugn första runda på Arboga Gk som uppvärmning inför kommande besök på andra banor i närområdet.

Som vanligt tänkte jag att vi bokar 3 till 4 bollar med första start runt kl 09:00 på lördagen den 2/5. Så jag ber er att återkomma så snart som möjligt om ni tänker vara med så jag kan kontakta Anette för att reservera tiderna innan de blir bokade.
Svara gärna via facebook eller på mail till: norgren3@gmail.com

Dagens Zacke:
Det enda vi vet om den här putten är att klockan är kvart över tre.

/Magnus