Zlatan….

var på vår favoritstrand idag. Hela (tror jag) Milan var där och tränade. Det var liiite oväntat även om jag visste att de var på ett träningsläger i Dubai just nu. Jag läste om det på Aftonbladet igår och då såg jag en bild från träningen som jag påpekade för Magnus att det såg ut som om den var tagen på favoritstranden. Tydligen körde de på samma ställe två dagar i rad.

Mina barn var förresten totalt ointresserade av att några av världens bästa fotbollsspelare befann sig på samma strand som oss. De gick och badade istället. Det känns iof ganska sunt.

Enligt rykte ska det finnas minst två personer förutom Viktor som har kommenterat Magnus inlägg. Hur jag än letar kan jag inte finna de :-(. Vi har alltså inte censurerat inläggen utan de måste ha försvunnit ut i cyberrymden. Ni är hjärtligt välkomna att skriva nya.

I morgon väntar en tur till Iceland park (ett nybyggt vattenland), nyårsmiddag hemma och sist men inte minst ska vi försöka kolla på lite fyrverkerier.

Jag ska försöka bli bättre på att skriva korta inlägg. För visst är det så att korta inlägg är bättre än inga inlägg :-).

Kram, kram

Eftersom Åsa aldrig skriver så…..

…får väll jag skriva ett inlägg så att ni där hemma ser att vi lever.

Sista månaden har det varit väldigt mycket, ungarna har haft en hel del läxor att jobba med.
Speciellt EAL (Engelska som andra språk) har dom kört på med, läxorna har tagit den mesta delen av kvällarna på vardagarna och sedan på helgerna har det varit intensivt med lite utflykter med besökare och även att träffa andra familjer som bor här nere.
Idag hade vi faktiskt den första dagen på väldigt länge som det inte var något planerat för dagen så vi började dagen med att klämma en hel del avsnitt av årets julkalender (killarna tycker den är hyfsat bra). Sedan blev det gårdagens Robinson innan jag åkte till Mall Of the Emirates för att se om man kunde hitta lite julklappar.
När jag kom hem så tog vi oss iväg till go-kartbanansom ligger ett par kilometer härifrån och skulle kolla om killarna fick åka. Vi hade dessutom en kupong på halva priset som gällde fram till årsskiftet.

Emils summering av go-karten var “Hit måste vi åka med Oscar (Forsberg)!!! Han kommer att tycka att det jättekul”.