Sista rundan!

Nu på lördag kör vi sista rundan på 2014 års Vetulus Tour.
Vilka är på???

Jag har bokat 4 bollar från kl 12:00 och framåt så det finns plats för 16 personer än så länge.
Efter rundan bjuder jag på lite grillat med dryck hemma hos mig!
Har segraren tänkt att komma med blir prisutdelningen hemma hos mig annars så kör vi en kort cermoni ute vid golfbanan innan vi åker därifrån.

När ni anmäler till golfen så ange även om ni tänker hänga med på maten efteråt så jag kan planera kvällen. Är det någon som önskar ta en dusch innan maten så finns det möjlighet att ta en dusch här (varmvattnet räcker säkert till 3-4 st). Ett annat tips är ju annars att man kan duscha ute vid golfbanan innan man åker därifrån.

Svinga lugnt!!!

/Magnus

Resultat Runda 6

Ängsö visade sig vara en ganska trixig bana för de flesta av oss, inga lysande scorer kunde noteras i Gamebook.
Snittet på nettoscoren blev hela 88 denna gång. Så nu finns det en uppdaterad resultatlista under “Resultat”. Återkommer om någon dag angående avslutningen på Arboga Gk redan nästa helg.

Dagens Zacke:
Det gäller att ha känsla för feeling!

/Magnus

Vi åkte till Linde…

Nu finns den totala sammanställningen under “Resultat” fast den har nu fått ett nytt utseende…
Upptäckte att runda 5 i det excelarket jag har ärvt så spelar man en “Dagens Dubbel”, alltså två rundor.
Detta krånglade till det hela en aningen med macron och dyligt eftersom vi bara körde en runda. Nu kan jag till Jörgens stora lycka meddela att nu administreras touren från Apple-produkter (vilket iofs kan innebära Jörgens omedelbara avhopp).

5 tappra själar ställde upp i dagens kamp.
I första bollen gick Christer, Lennie och Janne ut stenhårt med att leta boll i 10 minuter på första hålet, ett par 3 på 152 meter.
Jörgen och jag övervägde att även vi skulle slå ut och gå igenom då de framförvarande inte spenderade så mycket tid med att leta i närheten av green som låg helt öppen för oss. Vi väntade dock tålmodigt på våran tur, vilket kanske var tur då inte vi heller kunde registrera en GIR i protokollet.
Lennie spelade stabilt och låg i toppen mest hela tiden medan vi andra åkte jo-jo upp och ner i resultatlistan efter ömsom birdies och streckade hål.
Själv höll jag ihop ganska bra till hål 14 där eländet med stort “E” verkligen började (förutom hål 7 som var dagens djupdykning för både mig och Oleson). Kan faktiskt ståta mitt livs första träff av kraftledningsvajer på hål 17 så bollen kommer tillbaka istället för att gå 145 meter….och det var p-bollen jag spelade på.

Dagens medelnetto blev 80 slag så nettoresultaten blev följande:
Lennie -4 på 76
Janne -3 på 77
Christer 2 på 82
Jörgen 2 på 82
Magnus 4 på 84

I totalen innebär det nu att vi har delad förstaplats mellan Oleson och Hasse på -15 och närmast därefter på delad tredje plats har vi Lennie och Jörgen på -11.

Efter deltävling 6 är det fortfarande de tre bästa rundorna som räknas vilket gör att det är bara att gå in i tabellen och kolla vilken er sämsta runda som räknas är och sedan bara gå ut och göra ett bättre resultat….ska i alla fall jag göra!!!

Om två veckor är tanken att vi ska spela Västerås Gk…vilka hänger med?? Lika bra att börja med att samla in namn redan nu så jag kan börja boka bollar.

Dagens Zacke:
– Flaggan är placerad väldigt nära hålet!

/Magnus