Inför Torshälla…

Hehe…nu visade det sig att det blev 4st som “jobbar” (lika bra att skriva det så annars kommer det ju synpunkter på det direkt) och 4st annat “löske folk”.

Eftersom vi blev 2 hela fyrbollar så har jag nu skapat ett side game i Gamebook där bollarna (Team 1 och Team Saab) tävlar mot varandra i form av bästboll.

De två bästa “slag”-resultaten i varje lag (inte bara det bästa utan även det näst bästa resultatet räknas in) per hål räknas sedan får vi se vilket lag som går segrande ur denna strid. GO TEAM SAAB!!!!

Höstens Better Ball går av stapeln imorgon

Fick ett förslag från Christer att han tycker vi spelar en BetterBall på Kårsta mot Hasse och Mr.Rog och man är ju inte sen att hoppa på ett sådant förslag. (Man måste ta alla tillfällen i akt att spöa Hasse igen efter förlusten i matchspelsfinalen).
Planerna klara och det blir att släpa sig ut imorgon den 22/11 runt 9 (bollränna gäller).
Största problemet är att det verkar som (enligt Roger) att Christer har sin klubbor i husvagnen och har nu tappat bort nyckeln(!!!) så Christer ska spela med ett låneset. Kan vi förlora??? Knappast!!!

Spelschema för 2016

Nu finns nytt spelschema under “Datum 2016”. Datumen kommer jag försöka hålla fast på och om det behövs så ändrar vi spelordning på banorna eller tar någon alternativbana. Det som har ändrats är att jag har flyttat en deltävling från sent på hösten till att vi i år börjar redan sent april istället för i maj som vi har gjort tidigare.
Det har visat sig att det har varit mycket tävlingar på klubbarna under september vilket har gjort det svårt att hitta en bana då.

Banor som står på reservlistan är: Torshälla, Frösåker, Orresta, Nora och dessutom vill jag ha revansch på Lanna där det inte gick så bra.

Regnet i Västerås…

Runda 3 gick av stapeln på Västerås Gk där regnet gjorde oss sällskap från hål 6-7 och hela vägen in.
Fortfarande så är det väl ingen som bländar med sitt spel utan håller man sig runt sitt handicap så liggen man helt klart i toppen. Banan var kul och utmanande med både långa och korta par 4’or.
Spelt i våran boll flöt på ganska bra fram till det började bli blött (i dubbel bemärkelse), eller hur Jörgen? Det var första gången jag hörde talas om en “Bunker-Jäger” 🙂

Nästa runda blir nog ganska blöt den med då Christer’s “Dagens Dubbel” inte brukar brukar vara känd för att man behöver ha med sig vattenflaskan för att bota törsten.

Christer återkommer med inbjudan till Kårsta under slutet av Juli, fram tills dess är det träning, träning, träning som gäller.

Dagens Zacke:
Han svingar som en sockerbit i en telefonkiosk.

Lannalodge måste spelas igen…

…så att jag kan få en revansch!!!

Mycket trevlig bana och väldigt välordnat med banvärd som skötte starten och att de även sedan åkte runt och kollade hur läget var ute på banan. De flesta spelade som runda 1 dvs inga jättelåga scorer utan medelnetto hamnade på 82 slag även denna gång. Detta medför att nu har Bobby ett ganska bra läge inför fortsättningen att hålla sig kvar i toppen….men det är ju trots allt 4 rundor som ska räknas ihop i slutet så vem vet.
Resultatet finns nu under menyn “Resultat”.
Själv blir det rangen nästa och trimma in järnklubborna till nästa runda!!!!

Dagens Zacke:
Greenerna är så snabba att bollen inte stannar förrän den slutar rulla…