Bokade veckor!!

Nu så, nu börjar det droppa in lite bokningar. Det finns tydligen några stycken som vill komma ner och hälsa på oss i Dubai :-). Nu gäller det bara att vi hittar någonstans att bo!! Som det ser ut nu kommer familjen E-A i början av oktober, Familjen F vecka 44, F vecka 45, Familjen Ek i december, familjen S vecka 6-7 2011, familjen Ax vecka 11-12 2011, familjen J i augusti 2011 samt familjen Er vecka 44 2011. Familjen Al vill komma vecka 8 2012. Välkomna!!

2 thoughts on “Bokade veckor!!

  1. Hej Åsa! Tittade lite på veckan som Tomas fyller 40 (den 13 februari, söndag v.6), men det var visst redan någon som ville komma till er då. Så vi får väl tänka om lite….
    Kram <3

  2. Ja ja såg det, det är tur att jag har “bokningsschemat” annars skulle jag inte kunna hålla reda på allt. Jag hade för mig att de skulle komma vid sportlovet, mitt minne är inte mycket att hurra för….

Leave a Reply

Your email address will not be published.