Intresse för Lindesbergs Gk den 30/8?

Nu är det dags igen att börja kolla upp intresset för nästa deltävling.
Lindesberg den 30/8, vilka är med?
Som bokningsläget ser ut nu så kan vi starta runt 12:00 (eller vid 07:00) men hör av er asap så jag kan reservera upp bollar.

Kommer:
Magnus
Jörgen
Robert
Peter
Lennie
Christer

Kommer Inte:
Hasse

/Magnus

Klart med bana för den 26:e

Nu har vi tiderna bokade till 26/7. Det är tre bollar bokade kl 09:00 och framåt på Gustavsvik Gk i Örebro. Det vore bra om ni hör av er så fort som möjligt om ni ska vara med eller inte så vi har möjlighet att boka in en fjärde boll om vi skulle bli fler än 12 pers. Det är även bra om ni meddelar att ni hänger med på kvällen och käkar mat hos Christer så vi vet hur intresset är (hur mycket mat och dryck som ska inhandlas)

Rätta mig om jag har fel men det anmälningar som jag vet om nu är:

Christer
Magnus
Hasse
Robert

…posta in era svar här eller på fb asap!!!

Runda 4 av Vetulus tour…

Tanken var att vi skulle köra en kombo på den tävlingen som Christer brukar anordna som kallas Dagens Dubbel men planerna får ändras lite….
Den 26´e kan vi inte spela i Arboga då banan är bokad för en annan tävling. Att hinna med att spela 2 rundor på någon annan bana och sedan hinna med att ta sig till sommarstugan för grillning och mat samt prisutdelning hinner vi inte med.

Därför är tanken nu att vi kör en deltävling men att vi mixar in att vi avslutar med lite grillat i Christers sommarstuga vid Högsjön.
Christer kommer att kolla tillgängligheten på i första hand Gustavsvik och i andra hand Kårsta och så kör vi någon av dessa EN runda för att sedan ta oss till Högsjön för att avsluta kvällen där.

Det är självklart frivilligt om man vill spela golfen men stå över maten på kvällen. Tanken är att vi tar in 100 kr för varje person som vill följa med och äta så fixar Christer lite grillat med tillbehör och sedan tar man själv med sig vad man vill dricka till.

Skicka in en blänkare så snart som möjligt på hemsidan eller på facebook och meddela både om ni tänker komma eller om ni står över så vi vet att vi inte missar någon i anmälan.

/Magnus