Uppdatering av spelplats 25/7

Lite “effektivisering” i spelschemat:
Rundan som är planerad till den 25/7 i Arboga kommer att byta spelplats.

Christer​ kör fjärde upplagan av Dagens Dubbel den dagen på Kårsta Gk utanför Örebro. Upplägget på den tävlingen brukar vara att vi går första rundan från gul tee och efter det blir det lunch sedan går vi en andra runda men då från röd tee.
Bägge rundorna slaggolf och totalscoren räknas. Efter tävlingen samlas vi hos Christer i hans sommarstuga (i Kårsta!, inte vid Högsjön som tidigare) för lite grillat och dricka.

Jag kommer att räkna med första rundan, den från gul, i Vetelus Tour.
Kårsta har dagsgreenfee vilket innebär att man betalar en greenfee och den räcker hela dagen så det blir ingen extra för andra rundan.
Vill man vara med på hela Dagens Dubbel kostar det 200 kr som oavkortat går till mat på kvällen, priser (närmast flagg, längsta drive mm) och “vätska” att ta med i bagen.

Sovplatser finns att tillgå i Christers stuga om man inte vill åka hem på natten. Tror även det kommer finnas en eller två husvagnar på plats…
Vill man bara vara med och spela första rundan (OBS! det blir tidig start, ca 07:00 för att vi ska hinna) i Vetulus så går det också bra men anmälan ska göras till Christer. Greenfee och lunch betalas av oss själva. Man får självklart även vara med på andra rundan (eftersom det är dagsgreenfee) men skippa maten på kvällen.

Christer vill dock veta så fort som möjligt vilka som villa vara med och om man tänker vara med på bara första rundan, bägge rundorna men bara spela golf och vilka som vill vara med på allt (bägge rundorna och även mat och dryck och priserna).

/Magnus

Leave a Reply

Your email address will not be published.