Sista rundan!

Nu på lördag kör vi sista rundan på 2014 års Vetulus Tour.
Vilka är på???

Jag har bokat 4 bollar från kl 12:00 och framåt så det finns plats för 16 personer än så länge.
Efter rundan bjuder jag på lite grillat med dryck hemma hos mig!
Har segraren tänkt att komma med blir prisutdelningen hemma hos mig annars så kör vi en kort cermoni ute vid golfbanan innan vi åker därifrån.

När ni anmäler till golfen så ange även om ni tänker hänga med på maten efteråt så jag kan planera kvällen. Är det någon som önskar ta en dusch innan maten så finns det möjlighet att ta en dusch här (varmvattnet räcker säkert till 3-4 st). Ett annat tips är ju annars att man kan duscha ute vid golfbanan innan man åker därifrån.

Svinga lugnt!!!

/Magnus

Leave a Reply

Your email address will not be published.