Runda 4 av Vetulus tour…

Tanken var att vi skulle köra en kombo på den tävlingen som Christer brukar anordna som kallas Dagens Dubbel men planerna får ändras lite….
Den 26´e kan vi inte spela i Arboga då banan är bokad för en annan tävling. Att hinna med att spela 2 rundor på någon annan bana och sedan hinna med att ta sig till sommarstugan för grillning och mat samt prisutdelning hinner vi inte med.

Därför är tanken nu att vi kör en deltävling men att vi mixar in att vi avslutar med lite grillat i Christers sommarstuga vid Högsjön.
Christer kommer att kolla tillgängligheten på i första hand Gustavsvik och i andra hand Kårsta och så kör vi någon av dessa EN runda för att sedan ta oss till Högsjön för att avsluta kvällen där.

Det är självklart frivilligt om man vill spela golfen men stå över maten på kvällen. Tanken är att vi tar in 100 kr för varje person som vill följa med och äta så fixar Christer lite grillat med tillbehör och sedan tar man själv med sig vad man vill dricka till.

Skicka in en blänkare så snart som möjligt på hemsidan eller på facebook och meddela både om ni tänker komma eller om ni står över så vi vet att vi inte missar någon i anmälan.

/Magnus

Leave a Reply

Your email address will not be published.