Zlatan….

var på vår favoritstrand idag. Hela (tror jag) Milan var där och tränade. Det var liiite oväntat även om jag visste att de var på ett träningsläger i Dubai just nu. Jag läste om det på Aftonbladet igår och då såg jag en bild från träningen som jag påpekade för Magnus att det såg ut som om den var tagen på favoritstranden. Tydligen körde de på samma ställe två dagar i rad.

Mina barn var förresten totalt ointresserade av att några av världens bästa fotbollsspelare befann sig på samma strand som oss. De gick och badade istället. Det känns iof ganska sunt.

Enligt rykte ska det finnas minst två personer förutom Viktor som har kommenterat Magnus inlägg. Hur jag än letar kan jag inte finna de :-(. Vi har alltså inte censurerat inläggen utan de måste ha försvunnit ut i cyberrymden. Ni är hjärtligt välkomna att skriva nya.

I morgon väntar en tur till Iceland park (ett nybyggt vattenland), nyårsmiddag hemma och sist men inte minst ska vi försöka kolla på lite fyrverkerier.

Jag ska försöka bli bättre på att skriva korta inlägg. För visst är det så att korta inlägg är bättre än inga inlägg :-).

Kram, kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.