Det finns jobb för duktiga rörkrökare i Dubai!

Checkade ut från hotellet imorse och flyttade över de sista sakerna till huset, och som vanligt när man kom dit så fanns det inget vatten, men nu skulle jag åka till Ikea igen för att “städa” lite tidigare missar. Lämnade tillbaka ett sofföverdrag och började handla lite saker som vi behöver samtidigt som jag kollade att det fanns vissa saker som vi hade hört att de inte skulle finnas här som t.ex. bäddmadrasser (Emils och Viktors madrasser var inte så sköna att ligga på utan bäddmadrass), och det fanns som tur var.
Medans jag var på Ikea ringde jag till MAB för att få dit rörmokarna till huset, det har alltid tagit runt 2-3 timmar innan de kommer så det var lugnt tänkte jag.
Nu visade det sig att dom skulle komma efter 45 minuter och det tar ca 30 minuter att åka hem OM man åker rätt vilket jag inte gjorde sist. Stressade ut från Ikea och drog iväg på motorvägen hemmåt och lyckades hinna hem innan dom kom.
Det kanske mest för att dom kom 1,5 timma efter att dom hade sagt att dom skulle komma, där hade jag för att stressa ut från Ikea. Rörmokarna var sedan här i ett par timmar och skruvade och tittade på vatten rinnande ur kranarna och kliade sig i huvudena. Sedan kom Bosse förbi på väg hem till sig, han och några till hade också varit till Ikea och köpcentrat som ligger där.

Vi bestämde att vi skulle träffas ute där dom bor vid JBR och käka kl 18.00. Vid 17-tiden hade jag skruvat färdigt en fotölj och skulle hoppa in i duschen……gissa vad……inget vatten!
Ringde MAB igen och nu ska de komma igen idag för att skruva lite, det blir 5’e gången på 4 dagar. Som tur är så betalar inte jag för detta utan det ingår i ett serviceavtal som ägaren av huset har med firman. Nu tycker man ju att det borde ligga i deras intresse att fixa detta så dom inte behöver åka hit två gånger om dagen. Huvudsaken är att dom får till lite vatten ikväll så jag kan duscha för vid kl 6 i morgonbitti åker jag till Abu Dhabi på jobb och det kan var skönt att ha duschat innan. Troligtvis får jag väll ringa MAB igen när jag har kommit hem fråm Abu Dhabi på eftermiddagen.

Vi (alla av oss som nu har hyrbilar) ska direkt från Abu Dhabi åka till flygplatsen och lämna tillbaka hyrbilarna där och hämta ut våra leasingbilar som nu ska stå där. Skönt att kunna pricka av ännu en sak på listan av tillfälliga lösningar. Sedan bär det av hemmåt till vattnet….

Leave a Reply

Your email address will not be published.