Rapport från Sverige

Jag tycker att det börjar bli lite dåligt med uppdateringar från Dubai nu…… Ni får hålla tillgodo med en uppdatering från Sverige ;-).

Killarna och jag hade en underbar helg. Lördag förmiddag åkte vi ut till mina älskade “extraföräldrar”. (Tyvärr hade jag inte kameran med mig.) Emil och H mekade lådbil medan Viktor for runt på en gammal klippare. Vi blev bjudna på en (som alltid) god lunch och efter att ha ätit lite glass på eftermiddagen for vi hem för att förbereda Emils kalas. Han hade bjudit tre kompisar och de åt pizza och tittade på film. Det blev en lyckad kväll och det var två trötta killar som ramlade i säng.

Kalas


Eftersom jag inte har pratat med barnens föräldrar vill jag inte publicera bilder på gästerna.

Söndag förmiddag försökte jag fokusera på vad jag skulle ha med i flygfrakten som skulle hämtas på måndagen, det gick väl sådär…. Efter en snabb lunch (pizzarester) åkte vi till Örebro där vi mötte upp familjen Axtelius på Lek o buslandet. De ville också fira att Emil hade fyllt och eftersom vi inte har något eget hem valde vi att bjuda dem till buslandet. Som tack gav de Emil en gigantisk present :-), tack!!


Det blev kö vid studsmattan så när Kjelle ramlade ut stormade killarna in.


Emil hoppar!

Viktor hoppar
Viktor hoppar!

Fikapaus

Fikapaus

När barnen hade lekt färdigt åkte vi till Kumla där vi blev bjudna på en riktig gourmémiddag. Jag hade bestämt mig för att vi skulle åke hem tidigt eftersom jag inte hade packat färdigt ännu. Givitvis var det alldeles för trevligt för att vi skulle kunna bryta upp riktigt tidigt. Ja ja sova får vi göra i Dubai och packningen då, nja det gick sådär men de har affärer i Dubai så det ska nog lösa sig.

Paketöppning i Kumla.
Paketöppning i Kumla.

Jaaaaaaa han fick pizzarian och bussen. Det passar perfekt till legobyn som killarna ska bygga i Dubai.
Jaaaaaaa han fick pizzarian och bussen. Det passar perfekt till legobyn som killarna ska bygga i Dubai.

Måndag morgon öppnade jag som vanligt på jobbet och Tina lämnade killarna på skolan. Efter jobbet skyndade jag mig hem för att vänta på flyttkillarna. Viktor skulle hämta Emil och sedan skulle de cykla hem själva. Klockan två ringer Viktor och säger att han är sjuk och frågar om jag kan komma och hämta honom. Tur i oturen är flyttkillarna försenade så det är bara att fara iväg och hämta Viktor. Jag frågade om Emil kunde cykla hem själv och visst det kunde han göra bara jag hjälpte honom upp på cykeln???? Det visade sig att Mannes gamla cykel var för hög för honom så han kunde inte komma upp på den själv…. Jag puttade iväg honom och sedan gick det hur bra som helst. Viktors cykel (Brians gamla) stuvade jag in i Volvon. Väl hemma kravlade Viktor upp till övervåningen och satte sig i min underbara fåtölj, efter en stund kollade vi tempen, 39.9 ,det var inte konstigt att han inte orkade cykla hem :-(.

När flyttkillarna dök upp tittade på min hög med grejer och kostaterade att det där var då inte 2 m3. Hm vad gör man då?? Jag sprang upp på övervåningen och rafsade ihop lite kläder, kanske inte den mest genomtänkta packningen men det blir nog bra. Som det är nu har jag ingen aning om vad som är på väg till Dubai, ja det som jag skickade igår har jag ganska bra koll på men båtfrakten (som vi skickade samtidigt som vi magasinerade det som ska vara kvar) har jag ingen koll på. Det kommer att bli lilla julafton när den dyker upp :-).

Frågan som alla ställer -Börjar du bli nervös? Svaret är fortfarande nej. Nej, jag är inte det minsta nervös därmot längtar jag, jag vill flytta NU. Det börjar bli jobbigt att inte ha ett eget hem och framförallt saknar jag min man!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.