Childrens city

Igår var det dags att göra ett nytt försök att hitta till Childrens City. Den här gången gick det bättre, jag kom in från ett annat håll och det visade sig att CC låg precis där jag trodde. Jag var på helt rätt spår förra gången och hade jag bara valt rätt väg i en korsning (typ 5 vägar att välja på) hade jag hamnat rätt redan första gången. Men så är det här i Dubai, väljer du fel fil kan det ta dig en timma att komma tillbaka (om man ens kommer tillbaka, det gjorde ju inte jag förra gången ;-)).

Nu är vi här!


Det var ca 500 meter att gå från parkeringen och killarna och jag dröp av svett när vi äntligen kom inomhus. Det är många som har frågat om det är jobbigt med värmen här och jag brukar svara att det inte är så farligt. De sista dagarna tycker jag dock att det har varit väldigt fuktigt. Jag gick ut ca 2 min idag och blev blöt direkt. Ja ja man torkar när man kommer in :-)!!
Jag tänker inte skriva så mycket i det här inlägget utan istället tänker jag visa bilder.

Här skulle man förflytta bönor på olika sätt, det var en evighetsmaskin!!


Det gäller att hålla tungan rätt i munnen!!Vad händer med den minsta kulan när man släpper alla tre samtidigt??


Såpbubblor är aldrig fel!!


Fyrkantiga


Å så kan man ta hål på dem!!


Viktors tur att vara i bubblan.
Här fick man prova olika kommunikationssätt t.ex. morse, flaggor, trummor.


Det fanns en del informationstavlor, jag nöjde mig med att läsa om Nobelpriset, eller egentligen läste jag inte det heller men jag tog iaf kort på tavlan.


Råttrace, eller musrace var det nog.


Det fanns en liten dator också.....Det gick t.o.m. att gå in i datorn.


Emil slår telefonnumret precis som de är vana vid Det var värre för Viktor, hur f-n använder man nummerskivan?? Ska jag sätta handen i hålet eller?? Ha ha ha nu fick jag känna mig gammal, jag är uppväxt med en sådan telefon.Nu tror jag att jag avslutar det här inlägget och gör ett nytt med resten av bilderna, det blir så väldigt långt annars.

3 thoughts on “Childrens city

  1. Hej! Det verkar vara ett kul ställe, kul att du fotar så vi får se. Här hemma är det lite sämre väder just nu, men det är faktiskt lite skönt att slippa solen en stund. Jag har tagit ner en gardinstång med fransgardiner vilket tog sin tid, fransarna var överallt. Hörde att du ville ha mirakeltrasor, tvättade fönstren med en sådan fungerade suveränt bra, ska visa ALO så hon kan ta med till dig. Kram Vickis

  2. Åh vad duktig du är. Jag försöker ta mig igenom alla gardiner i huset. Vi satte upp dem snabbt för att få lite insynsskydd och nu tar jag ner en i taget och stryker dem samt nålar upp dem. Tråkigt :-(!!! Sen måste jag ta ner dem ännu en gång när jag hittar någon som kan sy upp dem. Nja det var faktiskt inte mirakeltrasor jag tänkte på men jag skulle kanske ta och prova en sån. Jag menade helt vanliga alldukar, syrran skickade en bild förut jag ska försöka lägga ut den på bloggen ;-).

  3. Verkar typ Tom Titts fast mycket flottare och mer. Förstår att dina pojkar tycker de är i paradiset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.