SKYPE :-)!!

Åh vad bra det fungerar med skype, idag kanske jag ska säga. Kvalitén är väldigt skiftande men idag har den varit toppen. Jag pratade över en halvtimma med världens bästa Frida på förmiddagen (ja världens bästa Kjelle var också med på ett hörn och tre gulliga ungar ;-)!).

Viktor har pratat med Oscar vid tre tillfällen idag (idag pratade de hur mycket som helst, skönt!!), jag törs dock inte tänka på hur lång tid han har suttit framför datorn sammanlagt i dag ….. killarna har också hunnit med att prata varsin vända med morbror Christian (en vända ja, jag pratade precis med killarna, Viktor hade pratat i över en timma med C och Emil i 53 minuter, underbart!!).

Vi for iväg idag och köpte headset och webkameror till killarna. De har också skapat varsitt eget skypekonto idag så nu är de riktigt lyckliga.

Väldigt nöjda killar!!


Det enda som fattas nu i datorväg är lite “bredare lina”. Vår leverantör har tydligen något erbjudande så om vi har tur kan vi uppgradera i veckan. Det känns som om det ramlar ut mer pengar än det kommer in men vi var beredda på en “uppstartskostnad” så det är bara att gilla läget.

Igår var vi bjudna på fest hos familjen E, det var en trevlig kväll med god mat och en hel del skratt :-)!! Vi tog med datorer till killarna, de tyckte att de hade en toppenkväll.


Vi hann komma in på lördagen innan vi for hemåt men killarna hade inte bråttom hem de hade nog gärna stannat någon timma till :-)!!

3 thoughts on “SKYPE :-)!!

  1. Ja, det är andra tider nu.Vad skulle man göra utan dessa datorer? Kanske som förr i tiden,leka lite lekar. Vad bra att Skype fungerar och att killarna får webbkameror, så de kan se varandra när de pratar. Då känns det nog som man sitter och språkar över bordet bara. Ni verkar trivas som fiskarna i vattnet.Undrar när den grå vardagen kommer till er?
    Ha det bra!
    Kram!

  2. Den grå vardagen kommer aldrig när man bor i öknen! Härligt att killarna kan hålla kontakten med kompisarna med sina datorer!!! Vi får fixa webkamera oxo nu tror jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published.