Ångest……

Ha ha ha det var väl lite överdrivet, men en gnutta sanning finns det i rubriken. Idag har jag för första gången ifrågasatt vårt val av boende. Vi var hem till Familjen F en vända oj oj oj. (Ja nu var det bara herr F där för resten av familjen kommer ner i augusti.) Vilket boende….. De bor i paradiset :-)!! Eller rättare sagt på palmen.

Eftersom jag är som jag är kollade vi överhuvudtaget inte på palmen, för det första var jag helt insnöad på ett hus, vi kollade på några lägenheter men kände att de bostadsområdena inte var något för oss. För det andra hade jag fått för mig att palmen var på tok för långt bort från skolan (jag kollade på vägen hem idag och jag tror att det tar ca 20 min, inte mycket!!)

Vad var det så som var så bra med deras boende?? De bor i ett hyreshus som ligger direkt på stranden, de har ett underbart pool och strandområde direkt utanför huset. Lägenheten var välplanerad och mysig + innehöll alla vitvaror (även diskmaskin). Utanför huset fanns det mysiga gång-cykelbanor där barnen kan fara omkring (utan bilar). Dessutom är det bra mycket billigare att bo i lägenhet än i hus, det var dock något vi hade i åtanke när vi valde hus men eftersom vi inte kunde tänka oss att bo i de andra hyreshusen hade vi inget val.

Ja ja det är bara att gratulera familjen F till deras utmärkta val av boende. Det går ingen nöd på oss och jag gillar fortfarande vårt hus ;-)!! Det stör mig bara att jag missade att kolla palmen innan vi bestämde oss!!

Bild tagen från deras vardagsrumsfönster. Underbar utsikt!!


Burj al Arab!!


Så här der det ut när man kommer ut ur huset på baksidan.


Poolbar saknar Magnus vid vårt nuvarande boende!!


Vi tog sällskap med Fredrik och gick till en Australiensisk restaurang som heter Bidibondi. God mat!!


Här promenerar vi från restaurangen till F:s hus.

5 thoughts on “Ångest……

  1. Ja du Åsa, man kan inte få allt, men vi är inte långt ifrån ska du veta:) Nog tycker jag att det skulle vara trevligt att ha er närmare, men du var ganska stensäker på att ni skulle ha hus så vi får hoppas att ni inte ångrar er allt för mycket.
    Jag var sugen på palmen, men där fanns bara 3:or, det hade varit jobbigt det här året med Fredrik, men till nästa år vill de väl att vi ska flytta i varje fall för det har ju varit en del prat om hur dyr den här lägenhelten är, så då kanske, eller så bor vi kvar bara för att vi inte orkar flytta, för än har jag inte ångrat mig:)
    Ha en skön kväll i öknen, vi hörs imorgon.

  2. Ha ha ha nja det är det väl inte, men i april kanske vi måste flytta. Det är ganska vanligt att man flyttar ofta i Dubai. Meeen jag tror faktiskt att jag skulle välja vårt hus även idag. Vi bor ju väääldigt nära golfbanan ;-)!!

  3. Golfbana eller strand… Hmmm… Vilket jobbigt beslut! Båda är ju värsta lyxen (om ni minns det). Ta det ena första året och det andra året efter, så får ni sakna något varje år. 😉

  4. Ja just så går funderingarna nu Maria. Det känns som om vi har valt rätt boende för oss i år men det är inte alls omöjligt att vi byter till Palmen i april när vårt kontrakt går ut. Hur det sen blir beror mycket på kostnadsläget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.