Shopping, träning och beachklubben!

I dag är planen att rulla i väg till Festival City och köpa snorkelgrejer till killarna. De ska få ha på sig sina nya skor med hjul under då kan de kanske roa sig en stund medan jag kikar i ett par affärer!!

Roligt men farligt! De får använda cykelhjälmarna men jag tror även att jag ska investera i handledskydd!!


Planen är att vi ska äta lunch i köpcentret för att sedan åka till beachklubben där jag ska träna. Då ska jag lämna killarna på piratklubben för första gången. Viktor är jättesur, han vill INTE!! Det är bara för småbarn säger han… Jag skulle lämna dem häromdagen men då blev vi bjudna på fika hos familjen E innan och när vi skulle åka föreslog fru E att killarna skulle stanna hos dem istället för att följa med mig. Behöver jag säga att killarna tyckte att det var väldigt bra :-). Gulliga M har sagt att hon kan vakta dem någon gång när jag tränar och det var jättesnällt, det kan hända att det blir så i fortsättningen men först får de prova ett par gånger så att de vet vad de tackar nej till.

Nu ska jag sätt fart, det roliga är att killarna leker hur fint som helst nu (med lego)!! Det är nästan alltid så, om vi bara ska vara hemma går de och segar och har svårt för att komma igång med någon lek men så fort jag säger att det är dags att åka börjar de leka hur fint som helst. Någon dag ska jag finta dem och bara säga att vi ska åka, det ska bli kul att se hur länge de leker då??

Leave a Reply

Your email address will not be published.