Morgonpromenad

I morse tog killarna och jag en liten promenad, eller jag gick och de cyklade. Vi gick hemifrån ca 7.30 och var hemma igen 8.00, GENOMSVETTIGA!! Det var 36 grader varmt! Jag måste köpa vattenflaskor som går att sätta fast på cyklarna.

Arabian Ranches består av 12 (?! tror jag, kanske 11??) olika områden, vi gick ut från vår gate och bort till nästa område, Mirador. Vi tog en liten vända där innan vi gick hem igen. Vår lilla promenad tog alltså ca 30 minuter, då kan man fundera på hur lång tid det tar att ta sig runt hela området. Det tänker jag inte prova förrän jag har köpt en cykel. Jag hade givetvis kameran med så nu tänker jag bjuda på några bilder.

Jag börjar med en karta så att ni ver hur området ser ut. Vi bor alltså i Terra Nova.

(Om ni klickar på bilderna blir de större.)

Utanför vår gate på väg till Mirador.
Här cyklar killarna på väg mot Mirador.

Mirador

Mirador

Muren mot Mirador

Alla områden har sin speciella stil på husen t.ex. mexikansk, spansk eller portugisisk. Jag har ingen aning om vilka hus som anses vara vad men jag ser att det är skillnad på dem. Nu har jag visat några från Mirador och nu kommer vi till Terra Nova.

Muren mot Terranova

Så här ser det ut när man kommer till vår gate. Vi som bor här kör i höger fil och besökare i vänster.


Den fina stentavlan visar att man har kommit rätt.


Gaten inifrån.


Emil

Eftersom vi bor precis vid poolen sitter det en sådan här bra skylt precis innan vårt hus. Vi bor på vänster sida härifrån sett.

Jag tror inte att vi kommer att vinna någon tävling som handlar om att ha snyggaste trädgården!!

Vi har inget bra ställe att förvara cyklarna på så jag ställde in dem i maidsroomet.


Maidsroomet, det var en snygg svengelska!! Emil har gått och väntat på att de skulle släppa LEGO Harry Potter till Wii här nere, tydligen är det lite sega med de europeiska versionerna. I går hittade vi det iaf så efter cykelturen bänkade sig killarna framför Emils TV.

Harry Potter


Nu ska jag slappa lite innan det är dags att sova. Vi hörs i morgon!!

5 thoughts on “Morgonpromenad

  1. Antingen chansar du och åker i vår fil, vinkar lite till vakten och se glad ut, då öppnar han förmodligen. Å andra sidan om du kommer i en hyrbil så är det nog bättre att åka i den vänstra, då säger du vart du ska (då talar han om hur du ska åka för att komma dit) sedan släppar han in dig. Det enda “vakterna” gör är att registrera vilka bilnummer som åker in. Vi ser fram emot ditt eventuella besök!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.