Det blir svårt det här!!

Oj oj oj hur ska det gå att få till ett inlägg om dagen?? Klockan är nu 23.30 och som alla vet borde jag ha sovit för en bra stund sedan :-)!! Jag(vi) har haft en underbar dag med nyfunna vänner!!!! Nu ska jag sova men jag lovar att berätta mer i morgon. I morgon har jag inget annat inbokat än att jag ska hämta skrotdammsugaren på Carrefour så då ska jag hinna skriva ett riktigt inlägg. (Vilken tur att jag aldrig sa något om hur långa inläggen skulle vara… )
Simma lungt!!

4 thoughts on “Det blir svårt det här!!

 1. Nu var det några dagar sedan jag kommenterade kommentarerna ;-)! Jag börjar långt ner, Maria, det finns som du vet folk till allt därför finns det en del som går omkring i riktigt korta kjolar, linnen o.s.v. överallt. Det är egentligen inte OK, jag tycker att man ska respektera dom som bor här och i t.ex. all mall finns det skyltar om att man ska ha ärm på tröjorna. Helst ska shortsen, kjolen gå ner till knäna. Tydligen kan man få varningar eller böter om man är “dåligt” klädd. Om du har klänningar och liknande med tunna band över axlarna så kan du ju ha en sjal.
  Astrid, jag är helt med på att inte hålla barnen uppe på kvällarna för de sover absolut inte längre på mornarna för det, precis som du säger blir resultatet griniga barn som inte har sovit så mycket som de borde. Vitsen med att de fick vara uppe längre på kvällarna här var att jag försökte hålla kvar Sverigetid på dem. Vi ligger två timmar före er (nu på sommaren) så min tanke var att om de sov ca 20.30-06.00 hemma skulle de motsvara 22.30-08.00 här men det tog mindre än en vecka innan de började vakna ca 5.30-6.00 Dubaitid!! Vi har valt att bo ute i öknen och har ca 30 min med bil till havet. Ha en underbar semester!!
  Cissi och Maria, det är tufft när killarna har det svårt med värme. Det är som du säger Maria vatten, vatten, vatten.
  Cissi, jag visade bilden på Martin för Emil, TACK för att du skickade den!! Det ser riktigt härligt ut.

 2. Hej!
  Vad bra att du har koll på kommentarerna 🙂
  Har ni fått mina mail med en massa bilder jag skickade för två veckor sedan? Jag har inte fått något svar av någon av er och undrar vad ni vill jag ska göra.
  Ska jag bara avvakta?

 3. Menar du bilderna på färgen?? Vi har nog glömt bort det, avvakta lite så ska jag kolla med Magnus vad vi ska göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.