Varje dag!!

Jag har en tanke om att jag (eller Magnus) ska göra minst ett inlägg om dagen i hela juli. Jag tror att det kommer att bli svårt. men det ska nog gå. Vissa dagar (som i dag) kommer det dock att bli väldigt korta inlägg. Jag ska iaf bjuda på ett par bilder.

Emil ville gärna ha en av flyttkartongerna och givetvis fick han det. Varför ska man sitta i soffan när man kan sitta i en låda??

Gubben i lådan!

Sedan tar vi ett par badbilder från det gigantiska badkaret som vi har här.

Det är så varmt att man får gå upp och svalka sig!!


Herr K har sagt att han ska köpa en termometer och mäta temperaturen, det ska bli spännande att se resultatet. Det är ungefär lika varmt som jag har när jag badar i ett badkar.

Mina underbara killar!!

Jag tror att jag nämde tidigare att vi har fått våran Pajero nu, med cd-spelare i!!

Jag gillar färgen. Den är snygg och så syns inte dammet så bra :-).

Nej nu väntar sängen. God natt!!

3 thoughts on “Varje dag!!

  1. Lådor är verkligen “bra och ha grejer”. Kan användas till mycket. Emil somnade väl inte i den? Har en söt bild på min yngste i 4 års åldern. Han tyckte också om lådor. En gång hade han tagit kudde, gosedjur och napp och lagt sig i en. Han var så tyst, så jag gick och letade efter honom. Hittade honom sovandes så sött i en inte alltför stor låda, med benen utanför.Kom i.a.f på att ta ett kort för att föreviga händelsen. Hur långt har ni till havet? Gångavstånd? Eller man kanske inte går i ert nya land, eftersom det är så varmt? Då är ju er supersnygga bil bra att ha för transportering till och från beachen. Ser härligt ut, men att gå upp och svalka sig verkar lite bakvänt. Nu ska här fixas för i morgon åker jag ut i vida världen! ? Börjar med Östersund sedan Ånge sedan Italien.Om du inte hör något på ett tag, är det för att jag inte kommer åt någon dator. Hoppas du kan klara dig ändå?
    Du får nog en svettig kram i.a.f

  2. Bara i juli? blir det inte ett inlägg om dagen hela tiden? Vad ska jag annars se fram emot varje dag? Värmen här hemma är jobbig, Martin fick värmeslag härom dagen och blev jättedålig. Hoppas det snart blir snö igen:) Kram

  3. Jag håller med Cissi! 😉 Hihi!

    David fick också värmeslag och blev sjuk förra måndagen. De missade lite på fritte. Tror inte att det var den vanliga personalen. De brukar vara så duktiga. 🙁
    Jag vet ju hur det är sedan Rhodos… Så när vi kommer är det “vattenflaska i handen hela tiden” som gäller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.