Tidningen och Emils bubblor

Jag tror att jag har nämnt tidigare att vi får en gratistidning levererad till dörren i stort sett varje dag. Jag läser den alltid, dels för att öva engelska dels för att det är intressant att se vad de skriver om. Det står alltid om några mål i domstolarna, inte alltid så rolig läsning ;-(. Under senaste veckan har de följt fyra tjejer som brännskadades svårt i en gasolycka, tydligen var det bara en av familjerna som hade sjukförsäkring så tre av dem kommer att få det väldigt svårt ekonomiskt plus att deras döttrar kämpar för sitt liv, hemskt. Jag är så glad över att vi har elspis och inte gas (vi fick välja).

En dag var det en annons från killarnas skola. Kolla på bilderna, Bill Clinton, Tony Blair och två astronauter!! Det är bara några av besökarna från föregående år….

Ingen dålig skola. Alla familjer utom en har valt den. Det är jättebra då kan vi hjälpas åt med hämtning om det skulle behävas någon gång.

En annan dag var det en artikel som handlade om en svensk. Tyvärr var det ingen rolig läsning. (Jag läser Aftonbladet och Expressen på nätet flera gånger i veckan så jag visste redan vad det handlade om.)

En liten notis från Sverige.

Killarna hade en del pengar sparade när vi flyttade ner. Viktor spenderade alla sina på en x-box 360 medan Emil har kvar sina och kan handla när han hittar något han vill ha. I en inredningsbutik som vi har varit in i ett par gånger har de en såpbubblemaskin som står och gör bubblor. Killarna tycker att den är jättehäftig (det tycker jag med). De har frågat varje gång (vi har varit där två gånger) om vi inte kan köpa en sådan och nu kom jag på att Emil har ju egna pengar. Den var dessutom på rea så priset var inte så farligt. Något som däremot är farligt är hur halt golvet blir av såpan så vi har talat om för honom att han bara kommer att få använda den utomhus, men givetvis fick han inviga den i köket i går. Köket ser ut som ett bombnedslag men det bjuder jag på….

Härligt med bubblor!!


Livet är härligt!!

Nej nu ska jag äta frukost sedan ska jag en snabbis till Battuta (fredag=Magnus ledig= shopping utan barn!!) på eftermiddagen väntar stranden!!!

5 thoughts on “Tidningen och Emils bubblor

 1. Glasögonen var på skulle inte sett något annars, skall skärpa mig i fortsättningen och se vem som skriver, jag var väldigt inponerad av dig nu får jag flytta över det till Magnus
  Hoppas ni slipper sånt krångel i fortsättningen. Kul att killarna fått sina Legon, häftigt med såpbubbelmaskinen. Här skiner solen det skall bli bort mot 30 grader och solenskenet skall fortsätt många dagar till.

 2. Ha ha ha jag skojade bara. Jag misstänkte att ni inte hade sett att det stod vem som har skrivit. Med tanke på att Magnus inte har skrivit något på tre veckor är det inte så konstigt att ni förutsatte att det var jag. Vad skönt att ni också har det varmt och bra. Idag ligger vi på ca 40 grader så nu väntar beachklubben. Hälsa Henry, kram!!

 3. Tur man är lite “klen i syna” så det inte gå att läsa vad som skrivs i avisan.Va´
  häftigt med såpbubbelmaskin! Synd att du redan är gift, annars hade ni kunnat ha den på bröllopet. Det var tydligen populärt att blåsa bubblor när det “Stora Bröllopet” ägde rum. Eftersom det inte var tillåtet att kasta risgryn etc, gjorde man så istället. Hoppas den är av bra kvalitet, för då kan ju Emil använda den på sitt kommande giftemål, om några år, eller leasa ut den till olika evenemang, och kanske tjäna in nya pengar, att köpa andra saker.
  På tal om väder, idag rekordvarmt. Det är nog för att min semester börja NU!

 4. Oj, jag trodde också att det var Åsa som “hämtade” lasten!!! Ha, ha jag var RIKTIGT imponerad, med barnen och allt och UTAN mat!!!

  Okej Magnus, du var också duktig, men jag är inte lika förvånad 😉

  //Kram

 5. Hade det varit Åsa hade nog det låtit betydligt värre…hon har ju inte samma tålamod som jag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.