En bild säger mer än 100 ord!

Jag saknar inspiration till att skriva så jag tänkte passa på att visa några bilder från de senaste dagarna.

Sådana här lastbilar kryllar det av i Dubai.


På just den här lastbilen finns våra grejer!!


Av alla hus och lägenheter som vi tittade på när vi letade boende var det bara det vi valde som har ett vad jag kallar “riktigt kök”, d.v.s. inte bara ett kök där man lagar mat utan där man också får plats med bord och stolar. Själva “tillagningsköket” är i form av ett u med en bardisk mot utrymmet där man ska sitta och äta. Vi har inte köpt köksmöbler ännu och när flyttgrejerna skulle komma såg jag till att plocka undan allt som stod på den ytan för att flyttkillarna skulle kunna ställa kartongerna där. Jag tog själv in min golfbag från lastbilen och ställde där, sedan sa jag till flyttkillarna att de kunde ställa kartongerna i köket. Och det gjorde de…..

Det blev fort fullt i köket!!


Så kan det gå om man inte är tydlig med vad man menar!!

Viktor och Emil letade snabbt upp några legokartonger och sedan var det full fart. Allt som var ihopbyggt hemma rev jag och la i plastpåsar. Nu måste de bara lista ut vilken påse som hör till vilken beskrivning. Det är nästan skrämmande hur lätt de ser vilka bitar som ska bli vad.

Viktor började med en SWgrej som han har fått från Oscar. Han hade gärna byggt det tillsammans med Oscar :-(.


Emil valde en stund innan han bestämde sig.

Häromdagen mötte vi upp Magnus i Mirdif där vi åt och sedan blev det en sväng till IKEA. Som vanligt hade jag kameran med mig.

Magnus och killarna förbereder min födelsedag, eller nej de här låg visst i ett mall.


Kan vi åka till IKEA nu??

6 thoughts on “En bild säger mer än 100 ord!

 1. Haha, skönt att se att bagen är på plats! Ni fick ju i alla fall gott om utrymme att packa upp lådorna på! 🙂

  Packade ni ner några gamla kassettband till Pajeron då? 😉

 2. Ha ha ha visst är det roligt, i en två år gammal bil!! Men nu har vi fått den nya med hör och häpna CD-spelare!!

 3. Sorry! Tänkte inte på att titta efter avsändaren, ska försöka bättra mig. Men även äkta hälften måste ha haft tålamod.

 4. Så ordningsam du är . Små påsar till varje legogrej?! Skulle det inte varit “roligare” och mer tisdödanade att få leta upp vad pojkarna behöver för att bygga just denna specifika legosak? En lek, som skulle påminna lite om att “hitta en nål i en höstack”. Men du är väl inte så taskig.

 5. Oj oj oj det är bara knappt hälften av legot som är sorterat, resten har vi i stora blandhögar. En del är färgsortrerat för att det ska gå lättare men det brukar ändå sluta med att vi ine hittar alla delar när något ska byggas. Men det är bra att de har en hel del blandlego också då får de vara lite mer kreativa.

 6. Kreativ är ordet! Kanske blivande byggnadsingengörer,alt.bildesingers.
  Ännu en svettig dag i Sverige!!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.