Grattis Catharina!!

I dag säger vi grattis på födelsedagen till min älskade faster Kina. Om jag får Skypen att fungera blir det ett telefonsamtal lite senare i dag. Jag hoppas att du får en riktigt bra dag och att solen lyser i skåne :-)!!

Tiden går otroligt fort nu så jag har tyvärr inte haft tid att skriva. Allt är bra med oss och jag återkommer med ett riktigt inlägg så snart jag kan. Nu är det dags att åka till skolan, där ska jag vara med på en asambly, efter det blir det matshopping, hem, lunch, hämta killarna och på eftermiddagen ska vi på ökensafari.

Ha det bra! Kram

4 thoughts on “Grattis Catharina!!

  1. Tillåt mig hänga på en sen men hjärtlig födelsedagsgratulation till Kina från en kusin i periferin.

  2. Tack, tack
    Solen lyste inte den 7 utan det regnade den dagen, vi trotsade vädret och for till Kivik tittade på äppletavla, kalkonlunch vid Ingelsta. Lördag, söndag, måndag har vi haft soligt och varmt. Har nu pratat med Tina så jag hoppas att denna kommentar kommer fram har försökt tidigare men vet inte vart det hamnat. Varma hälsningar till hela familjen från oss i Onslunda.

  3. Nu vill vi få lite fräscha berättelser från dig! Har faktiskt fått abstinens av att inet få läsa om er.
    Kram!

  4. Håller med! Från att bomba oss med milslånga inlägg varje dag, proppade med bilder, till att lämna oss i ovisshet i flera veckor! … Huvaligen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.