Hipp, hipp, hurra för Albin i dag!!

I dag fyller världens bästa Albin 10 år!!! Givetvis skulle vi väldigt gärna komma över och äta tårta :-(. Vi hoppas att du får en underbar födelsedag utan oss ;-). Vi har tagit några bilder till dig.

Emil simmar!!


Viktor simmar!!


Killarna simmar!


Emil


Viktor snorklar!!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN önskar familjen Norgren!!

3 thoughts on “Hipp, hipp, hurra för Albin i dag!!

  1. hej! tack för bilderna och paketet. Idag fick jag en mobil och lego harry potter year 1-4 på wii. Och så fick jag the sims 3,en cykel och en vatten pistol. Har Viktor någon chatt så jag kan prata med honom på datorn? Hej då från Albin

  2. Hej Albin! Oj vad mycket bra grejer du fick. Emil och Viktor tyckte att det var jättekul att du berättade vad du fick. Emil köpte Harry Potter spelet för någon vecka sedan, jag tror att han gillar det. Viktor har ingen chatt men vi kan kanske fixa det. Kan du hälsa dina föräldrar att vi väldigt gärna vill att de ska skaffa skype, det är helt gratis om vi pratat dator till dator. Vi skulle kunna ringa till er vanliga telefon med vår skype men det går inte nå bra så det vore bra om de kunde ordna det. Då kan du och Viktor prata med varandra. Vilket chattprogram använder du?? Åsa

    Om någon annan vill prata med oss så är det bara att skaffa skype, som sagt helt gratis!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.