Varje dag….

Inlägg varje dag i juli var det. Dagens blir kortare än kortast. Klockan är 22.30 och jag har precis kommit hem efter en underbar shopping-eftermiddag/kväll med Marlene. Jag köpte sandaler, träningsskor, träningslinne och en cykel!! Bilder kommer i morgon, eller ja nån dag iaf.

2 thoughts on “Varje dag….

  1. GILLA:)
    Det måste vi göra om snart, men nästa gång slår du väl till på en bil, eller kanske troligare en kamel;)
    Jag bjuder er gärna på lunch i veckan för den fina skjutsen, tala bara om när det passar.

  2. Ha ha kamel har redan Emilköpt och bil får vi ju låna men ett par inlines är jag lite sugen på!! Jo det var en rejäl skjuts som körde en omväg på en halvmil bara för att slippa riskera att köra fel!! Det är klart lite mat tackar vi inte nej till MEN tanken var ju att ni skulle komma hit och äta någon kväll!! Hur har ni det torsdag, fredag?? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.