Besök hos mr Wood!

Innan Magnus flyttade konstaterade vi att bilen började låta illa. Magnus var rätt säker på vad felet var och konstaterade att vi kan vänta med att fixa det tills vi flyttar hem (jag fick dock order om att inte göra några längre resor). Tyvärr hann han inte mer än komma ut genom dörren innan bilen började låta ännu värre. För säkerhets skull åkte jag till min gode vän mr Wood på vägen hem från jobbet, han är utbildad bildoktor och det känns tryggt att prata med honom ;-). Han konstaterade att Magnus hade rätt i sin diagnos men han var osäker på om jag verkligen borde åka till jobbet i den bilen de återstående veckorna :-(. Hur som helst nu har jag pratat med min nuvarande sambo och hon lånar ut sin bil till mig så det löser sig.

På väg hem från mr Wood stannade jag och beställde en tårta till Emil som fyller sju år på onsdag. Det blir släktkalas på onsdag och pizza/filmkväll med kompisarna på lördag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.