Resan hit gick bra

Nu är man på plats i Dubai! Flög Arlanda Doha och fick vänta där i två timmar innan vi tog sista hoppet med en flygning på 50 minuter över till Dubai. I Doha var det 38 grader kl 18 på kvällen men i Dubai var det “bara” 33 grader 22.30 när vi landade.

Har precis varti uppe och ätit frukost här på hotellet och ska nu åka en sväng förbi huset påväg till Ikea. Hoppas få ihop listan med möbler så fort som möjligt så att Ikea kan leverera denna vecka. …men man ska nog inte hoppas för mycket. Sedan ska jag vidare och försöka fixa Tv/Internet, det kontoret ligger i princip där överfarten är ut till Palmen.

Som tur var så fick jag med en GPS med bilen denna gång så det blir lite lättare att hitta nu när man kan koncentrera sig på trafiken och inte behöver sitta och läsa på alla vägskyltar.

Nu knackade en städare på rummet och vill komma in och städa och jag ska åka nu så jag skriver mer senare om hur dagen gick.

One thought on “Resan hit gick bra

  1. Emil hälsar (inte Viktor för han vill inte medverka på bloggen!), Emil tittar på Svampbob och spelar Nintendo samtidigt. Tina och jag har tagit en promenad och nu är det dags för frukost. Vi ser fram emot massor av bilder!! Älskar dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.