Vad vet vi?

Vi vet fortfarande inte så mycket. Magnus var hos IAG igår och vi fick 20 frågor besvarade och 20 nya…..  Ha ha inte riktigt men det känns så. Avtalet verkar juste, vi kommer nog att överleva. Det som vi inte var beredda på var att det är upp till oss att fixa skola och bostad, givetvis får vi hjälp men vi måste själva vara väldigt aktiva. Fördelen är att det är vi som styr, vart vi vill bo och vilken skola vi vill ha är helt upp till oss. Vart vill vi bo då? Under förutsättning att det blir Dubai känns det just nu som att vi vill bo i Meadows, the Lakes eller Arabian Ranches. Det beror lite på vilka skolor vi kan hitta i de områdena. Det är lite moment 22 vi vet inte vilka skolor vi ska söka eftersom vi inte vet vart vi ska bo och vi vet inte vart vi ska bo för vi vet inte vilken skola ungarna kommer in på….

Magnus ska ta kontakt med en kille som är där nere just nu och som ska hjälpa oss lite. Förhoppningsvis kan han räta ut lite frågetecken.

Vad vet vi då? Vi vet att Magnus och jag ska åka ner på en rekresa under våren. Barnen ska inte följa med utan Tina flyttar hit och tar hand om dem. Vi vet också att våra möbler ska magasineras här i Sverige, vi ska hyra möblerat eller införskaffa nya saker därnere. Vi vet också att vi får två bilar, vilket är en förutsättning för att kunna klara sig därnere.

Ja det är väl ungefär läget just nu!! /Åsa

One thought on “Vad vet vi?

  1. Världen är bra liten, surfade runt på internet och snubblade på er blogg!!

    Kom precis tebaks från Dubai och Minhad Airbase där vi Saab-gänget skall vara baserade. Blir nog bra vara vi får ordning på allt.

    Vi får höras av närmaste tiden och börja koordinera våra aktiviteter för bostad, bil, skola, mobiler, banker, visum etc.

    /Bosse

Leave a Reply

Your email address will not be published.