Havet och golfbanan

Jag fick via fb veta att vår duktiga granne (hemma i Sverige alltså) lyckad komma fyra på O-ringen. GRATTIS GUSTAV bra jobbat!!!! (Sven vet du hur det gick för B och P-I??)

I går eftermiddag tog vi en tur ner till havet. Det tar ca 20-25 minuter från vårt hus till stranden. Den här gången valde vi att stanna i Umm Suqeim bredvid Burj al Arab. Jag gick ut en liten bit i havet för att få en bra bild på Viktor med Burj al Arab i bakgrunden. Eftersom jag var fullt fokuserad på att fotografera märkte jag inte vågen som kom och vips hade jag havsvatten över kameran. Det var dock inte så farligt så jag skyndade mig upp för att torka av dropparna innan jag stängde av kameran. Det jag inte tänkte på var att vi var på stranden. När jag tog upp handduken var den givetvis full av sand som hade blåst över den. Så för att riktigt försäkra mig om att kameran skulle gå sönder hällde jag lite sand på den :-)!! Ja ja det blir nog bra. Några bilder hann jag ta innan jag klantade mig.

Det är vår bil som syns i mitten av bilden. Alldeles lagom långt att gå.


Viktor badar framför Burj al Arab.


Sista bilden innan vågen.....

I dag blev det en vända till golfbanan, vi har betalat medlemsskap från den 1/8 men det var ok om vi började redan i dag. Vi försökte vänta till kvällen men vid 6-snåret gav vi oss iväg, då var det drygt 40 grader…..
]

Killarna står på golfklubbens parkering. När vi letade hus tittade vi på ett av dem i bakgrunden.

Vi plockade ut varsin hink (gigantiskt stora) med bollar och begav oss ut på rangen. Jag lyckades faktiskt få iväg ett par skapliga bollar, säkert tre av 45!!! Vi hade tänkt att vi skulle gå några hål på nio-hålsbanan men det var lite för tufft för grabbarna så vi nöjde oss med att gå två hål. Viktor spelade på sitt par och vann över båda sina föräldrar ;-)!!

Emil tar ut riktningen.

Viktor letar pegg.

Solen är på väg ner.

Magnus slog ut i ruffen!!

Även om våra, Viktors och min, bollar var lite korta så var de iaf raka.

6 thoughts on “Havet och golfbanan

 1. Magnus såg ut som ett riktigt golfproffs på en bild, sen kom den i ruffen så man förstod hur det ligger till:) Finns det bunkrar på banan? Massa kramar

 2. Ha ha ha en och annan! Egentligen så är hela ruffen en stor bunker men det saknas inte vanliga bunkrar heller ;-). Kram!!

 3. Haha, snygg ruff. Kan slänga alla rescueklubbor med andra ord, och ladda med SW. Kanske man slipper övervikt på planet 😀

 4. Hela familjen Möllberg gick i topp på o-ringen. Barbro segrade i sin klass, och Per-Ivar
  fixade en fjärde plats i de blöta närkesskogarna. Ni får ha det så bra i värmen, och
  tack Åsa för både bilder och text om livet i Dubai och er familj därnere som vi här hemma
  i Sverige får ta del av.

 5. Sven, tack för uppdateringen. Jag ska försöka fortsätta skriva och visa bilder. Jörgen, jag tror du menar att ni klarar er från övervikt på vägen hit. När ni ska hem så ska ni ju ha med Marias shopping ;-). Nej då det går nog bra.

 6. Ser bra ut med en son som “slår” sina föräldrar, (ha, ha, det blev lite roligt ser jag nu). Då får ni sikta in er på ett blivande golfproffs. Med andra ord har ni tryggat ålderdomen. För visst kommer han att stå för alla era omkostnader då? Tänk att man alltid får, och måste lära sig något nytt (tänker på vatten och sand i kameran), hur gammal man än blir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.