Satwa

I tisdags fick jag med mig Marlene och Joanna till Satwa. Det blev inget shoppat för min del. Det fanns en hel del affärer med tyger, sidenband, knappar, guld m.m. De tre följande bilderna har jag lånat från Marlene, tack så mycket!!Det finns en fin moské i Satwa. Det var egentligen helt klart ute men det tar ett tag innan imman försvinner från kameran när man kommer ut från ac-luften. De med glasögon har det inte helt lätt.


Solen lyser upp Burj Khalifa.


Visst ser det ut som att det står ett papphus i bakgrunden. Jag tycker att det ser ut som en kuliss i en B-film.


I går hamnade vi en snabbis hos familjen K på vår väg till beachen. Killarna och jag lämnade bilen hos familjen Ericsson och åkte sedan med Marlene. Det var kul att prova extrasätet, bilarna ska vara 7-sitsiga men de två sista sätena är egentligen ett skämt. Men kortare sträckor fungerar det bra.


Familjen K har en underbar utsikt från sin lägenhet, av någon anledning tog jag dock inga kort därifrån. Däremot tog jag några från deras läckra hiss.

Det var rätt häftigt när man åkte genom golvet.


Nu har vi köpt torktumlare så äntligen kan jag tvätta ordentligt. Problemet vi har haft är att det inte har fungerat att tvätta sängkläder och handdukar då de har hunnit börja lukta skunk innan de har torkat. Nu är det problemet blott ett minne!!

Dagens I-landsproblem!!

Till sist en bild från min upphottade mobil. Nu har jag både skyddsskal och nyckelring med Burj al Arab. Nu fattas bara ett besök där ;-)!!

Nu ska jag fortsätta att kolla på film med grabbarna. Magnus är ute på palmen på After Work med några arbetskamrater. De skulle ta ett par öl i poolbaren :-)!! Livet leker.

6 thoughts on “Satwa

 1. Saknade dig vid Fredriks pool ikväll, hörde att grabbarna kände sig slitna efter en dag på jakt efter de perfekta utemöblerna, jag kommer snart ut och provsitter, ha en fortsatt trevlig torsdagskväll med mycket mys, själv sitter jag här med en påse lemon och chili chips, min nya favvo smak:) Tror du att det funkar lika bra som att träna;) Axel frågade faktiskt idag, om jag inte borde träna snart, hmm har jag fått någon ny badring??

 2. Hej
  Guldet jag såg på bilden verkar inte vara något för mig, men det finns ju fler affärer! Och hissen får jag ont i magen av att bara titta på bilderna……jag är glad att ni inte valde 50:e våningen 😉
  Kram

 3. Nejdå du ska inte titta på guld i Satwa. Vi ska åka till guldsouken + eventuellt guldsouken på Dubai Mall. Hissen är grym, men de som bor där bor “bara” på 30:e våningen. Fördelen med deras lägenhet är dock att fönstren går ända ner till golvet, det är hur läckert som helst. Där skulle det nog ta ett tag innan du gick fram till fönstret. Jag längtar tills du ska komma. (Du får sova på bottenvåningen.) Kram!!

 4. Håller med om att hissen verkar alldeles för avancerad. Skulle för allt i världen inte åka i den, åtminstone inte med ögonen öppna. Men det är ju bara i tanken, för i verkligheten blir det ju aldrig av, eftersom jag aldrig kommer dit. Lite annat än Sybågen i stan! Men du skulle ju “krimskramsa”, och där fanns det väl ett och annat att välja på. Måste vara en guldgruva för pysselfreekar.
  Fortsatt lycka!
  Kram!

 5. Gillar dina bilder från all slags shopping! Gärna fler tack!!! Speciell “Porkavdelning”, väskor i skumma, dolda hörn av den riktiga butiken och sybehör i alla färger och mönster. Vad finns det mer??? :))

 6. Ja jag skulle kunna var bättre på shoppingbilder. Jag håller med om att när jag var i Sverige så tyckte jag att det var väldigt intressant att se hur det ser ut här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.