Till Frida (och andra som som är intresserade).

Jag lovade att visa upp bildbevis från min underbara dag som jag hade planerat in i dag. Som tur var blev dagen PRECIS som jag hade tänkt det så här kommer bilderna ;.)!!!

Först måste jag bara flika in att vi mår bra. Det har tydligen varit en mindre flygolycka i dag där några bilister har strukit med, jag vill bara berätta att vi INTE var inblandade. Det var varken någon av våra bilar eller Magnus plan.

Vi tog en lugn förmiddag hemma då Magnus hade en lååång startsträcka i dag. Så småningom hamnade vi där det var tänkt. Magnus och ungarna i poolen och jag och tjejerna på gymmet.

Utsikten från min crosstrainer.

För säkerhets skull tog jag en bild som även visar maskinen....

Ser ni mig i spegeln??

Sedan var det dags att gå ut till poolen.

Poolen och havet!!

Det blev även en vända till havet :-)!!

Framåt kvällen grillade vi. Vi och vi, det var Fredrik som fick stå där ute och svettas. Min kamera immade igen totalt när jag gick ut för att ta kort men jag tror att ni kan ana kycklingarna.

Kyckling

Vi hade en underbar dag!!!

Nu har de uppdaterat informationen om flygolyckan. Nu sägs det att flygplanet inte gick ner på en motorväg utan på en militär flygbas….. Nu blir det spännande och se om de har någon arbetsplats att gå till på måndag. Meeen basen är stor, risken att just deras hangar skulle vara skadad är rätt liten.

OK nu har vi mer info. Planet gick ner ungefär mittemellan vårt hus och Magnus jobb. 5-10 km från vårt hus. Vilken tur att vi befinner oss i säkerhet på palmen :-)!!

8 thoughts on “Till Frida (och andra som som är intresserade).

  1. Nej det hörde jag inte. Jag läste en del på nätet i natt, det var ett antal människor som bor i Silikonoasen som hade sett planet. I dag var det en bilkrasch på motorvägen, man blir påmind om att man inte är odödlig.

  2. Vad otäckt med flygolyckan. Skönt att Ni är oskadda.
    Vad bra att du kommit igång på gymmet. Sånt mår man bra av. Det blir säkert enklare att få tid och lust att träna när barnen börjar skolan.

  3. Tycker det verkar ofta vara lååånga startsträckor för Magnus? Kan väl inte vara möjligt att han verkligen arbetar därnere?? 😉

    Skönt att höra att ni inte på något sätt blev drabbade, men det verkade vara läskigt nära i alla fall! 😛

  4. Schysst utsikt från träningen förresten. Där skulle jag med kunna tänka mig att träna. Den “överbefolkade” träningsrummet måste väl passa dig också! 😉

  5. A-L, det blev gymmet i dag direkt efter att jag hade lämnat killarna på skolan. Det kändes riktigt bra att träna utan tidspress :-).
    J och A-L, ja visst gick planet ner på tok för nära för att det ska kännas bra :-(. I går var det en trafikolycka på motorvägen (jag åkte som tur var åt andra hållet). Det har varit ett par påminnelser om att man inte är odödlig nu…
    J ha ha ha jag tror att det är åldern som gör att han har så långa startsträckor. (Annars är det alkoholen som tycks dyka upp trots att vi inte har någon ;-)!!)
    Alldeles lagom mycket med folk på gymmet. Jag var på samma i dag men då var det några fler där, dock inte så att det störde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.