Första sjukhusbesöket…

Nu har vi varit till sjukhuset för första gången sedan vi kom hit. Viktor ramlade i skolan och tog emot sig med handen. Nu har han en fraktur i handleden, inget brutet eller spricka, men ena benet i underarmen har blivit “komprimerat” sa doktorn så nu har han ett bandage och en bara en enkel gipsskena på undersidan av armen som stöd. Vi ska tillbaka till sjukhuset nästa onsdag för omkontroll och nya röntgenplåtar.

2 thoughts on “Första sjukhusbesöket…

  1. Hej på er och gott nytt 2011. Bäst å passa på när kanalerna tycks öppna. Hoppas Viktors arm fungerar så pass att han inte hänger läpp. – Här är svensk normalvinter för tillfället och hemmet är i god ordning avtomtat.

    Tag väl hand om varandra och ha det gott!!!

  2. Hej, Jag har nu läst en hel del av er blogg och det känns ovärderligt för mej (oss).
    Har kommit till September 2010 – läser alltså från början. Vi är på gång att flytta ned till Dubai, bara det sista lilla kontaktskrivandet kvar – löses förhoppningsvis i morgon.
    Vi har fyra barn varav två kommer gå i skola. Det skulle därför vara kul att vete åldern på era barn. Jag tror jag uppfattat att er ena son i alla fall vid nått tillfälle var 7 år.
    Vilka klasser började de i? Vi har en 7 årig som skulle ha börjat tvåan i Sverige och en 12 åring som skulle börjat i sjuan – han kan rätt bra engelska så där tror vi inte det blir ett problem. Det känns som tempot är ett annat så vi får se. Vi kommer söka bostad på AR där vi känner oss hemmastadda sedan tidigare besök. MVH /Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.