Grattis mamma!!

Idag säger vi alltså grattis till min älskade mamma som fyller 60 år. Present är inköpt och förhoppningsvis levereras den om ett par dagar.

Jag passar också på att säga grattis till min moster May som också firar sin 60:e födelsedag idag. Det är faktiskt en liten present på väg åt ditt håll också.

Så mycket mer hinner jag inte med just nu. Jag har ingen dator för tillfället då den ät utlånad till Frida som är här på semester, istället skriver jag på telefonen och det är riktigt jobbigt. Nu är det dessutom dags att sova. Frida åker hem i morgon kväll. På onsdag är det fullt upp med seminarium och arbete men förhoppningsvis blir det en lugn helg där jag får tid att sätta mig ner och skriva ett längre inlägg. Nu vet ni iaf att vi mår bra.

3 thoughts on “Grattis mamma!!

  1. Känns bra att höra av dig här igen!
    Här fixas det för fullt! Kom gärna med önskemål på vad vi ska packa ner till er. Jag undrar om du vill ha några moderna pocketböcker på svenska? Eller böcker/tidningar till barnen? 3-4st pockets kan du kanske leta upp på nätet som du är intresserad av, så får vi se om jag får tag på någon av dom till dig. Har du läst “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” t.ex.? Aftonbladet: “Sjövild och galen, en hejdlöst rolig historia om en hundraårig man som är på rymmen”.

  2. Hej! Jag skickade en lista till Jörgen i natt. Han påstår att den “tomma” väskan inte existerar så böcker till mig är nog bara att glömma :-). Tina har ett par böcker som jag har beställt till ungarna som hon kommer över med någon gång söndag-måndag. Hon ska förmodligen åka till Kappahl och Guldfynd åt mig i helgen så efter det kommer leveransen. OM du har någon pocket hemma som du har läst och inte vill ha kvar och OM (inte troligt!!) det finns plats kvar i någon vecka kan du gärna ta med den. Annars avstår jag, jag börjar få liiite ont om lästid. Jag pluggar på halvtid, läser arabiska och arbetar en kväll i veckan plus att jag försöker laga lite mat och läsa lite läxor med kidsen!! En liiten sak bara som jag nämnde för Jörgen. Tänk på att om ni åker med fulla väskor hit (fulla av era saker alltså) så kan ni inte handla något här….. Vi har både tvättmaskin och torktumlare så släpa inte med för mycket kläder. Handdukar (bad- och dusch) samt sängkläder finns. Nej, nu är det dags att åka till jobbet. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.