Pink day

Idag var det “pink day” på skolan. Barnen behöver inte komma i skoluniform utan de ska istället komma klädda i rosa. Tanken är att de ska uppmärksamma bröstcancerforskningen. Jag hittade ett par riktigt snygga tröjor till killarna i Karama som jag hoppas att de ska vilja använda till vardags.

Emil ville inte visa ansiktet.

Läckra tryck!!

Jag ville bara visa mina snyggingar!! 😉

4 thoughts on “Pink day

  1. Visst är det snyggt på killar!Rosa alltså. Min sonson tycker också om rosa. Och numer är det ju även äldre gentlemen som använder färgen. Vilket bra initiativ! Något som även vi i Sverige skulle ta efter. Undrar om det skulle funka? Här har vi ju bara ett litet rosa band som inte är så uppseendeväckande.Tyckter de inte att de är supersnygga! Mot solbrännan är det ju en 10poängare!
    Ha en skön helg nu, ni som börjar idag!
    Kram!

  2. Prydliga “pink-pojkar”. Urbra idé av skolan. – Efter ett par soliga novemberdagar med lite bett i luften har vi idag regn-blötsnö-stormvarning. En kan spricka i glasyren för mindre.
    På tv kommenterademan att några Sörmlandskonstnärer har utställning i Dubai. Anita Grede deltar med en gobeläng, där det fanns (imperfekt alltså) bara bröst. Bort, bort!! Annars hade det äventyrat hela utställninge. Hur hon nu bar sig åt.
    – Fortsätt att njuta av sol, sand och bad i goda vänners lag. Det är sååå kul att ta del av ett annat sorts liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.